URI

 

Anava per luthier i ha acabat sent xef, mira tu! Sembla que va prendre la decisió un dia que tenia gana. Deuria tenir-ne molta, perquè ha estat en fogons de tot el món -es queda amb els del Santa Maria i La Panxa del Bisbe- i ha cuinat per a tots els gustos. Té en un altar a Paco Guzmán, Xavi Codina i Ferran Adrià, jefazos de qui ha après molt del que aplica a la cuina de El Gravat. Militant de la gastronomia honesta, admira el gust amarg i si fos el seu últim dia a la terra menjaria endívies al Roquefort. El posa l’adrenalina de dirigir cada dia un xou gastronòmic que mai es repeteix igual. Perquè l’Uri fa sempre el que li dona la gana, és un paio insurrecte.

NU

 

Per sort per a nosaltres, l’alçada no li va permetre fer-se mossa i, com que de peque ja jugava a cuinetes, va decidir enfocar-se cap als fogons. Lluitadora nata, els seus cinc anys al Compartir la van fer créixer gastronòmicament i d’allà va venir cap a El Gravat, on diu que fem cuina amb sentiment. Per ella cuinar és això, sentir i saber que et dediques a la millor feina del món quan un client ve i et dona les gràcies. Fanàtica de la paella, es queda amb el gust misteriós de la Coca-Cola i amb la versatilitat culinària dels ous (que té molt ben posats).

MONTSE

 

A la nostra cap de sala li xiflen els dolços. Ella també és dolça i sempre riu, qualitats estupendes per anar de taula en taula, sumat a una obsessió constant perquè tot estigui perfecte. Va estudiar dietètica, així que ningú us pot aconsellar millor què podeu menjar. Li encanta estar en contacte amb les persones i fer que se sentin a gust. Diu que on més ha après ha estat al Compartir. Hi va aterrar després de passar per llocs com el Bulli o Gaig Barcelona i “tiro porque me toca” ara la tenim a El Gravat on, segons ella, fem cuina de qualitat. Vols dir?